browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Verwen jezelf

Culinair of een dagje Sauna en Beauty op de Veluwe.

Klik op de afbeelding voor de website!

image001

Welkom bij de Smoezer. Een goede keuze wanneer u van lekker eten houdt, en dat bij voorkeur doet in een stijlvolle, maar ook ontspannen omgeving. Waar gezelligheid en kwaliteit voorop staan.

Riant Restaurant De Foyer

Aan de rand van de Veluwe, tussen Beekbergen en Ugchelen, vindt u het sfeervolle restaurant Foyer Riant. (www.foyerriant.nl)

In een sfeervol en ontspannen ambiance genieten van eerlijke gerechten! Gezellig bij de open haard of op het schitterende terras, gelegen tussen Beekbergen en Ugchelen. De kok van dit restaurant maakt gebruik van een assortiment mooie biologische producten.

bannerfoer_alg_riant

SAUNA & BEAUTY

 

image004

 

Tijdloos genieten

Thermen Bussloo is één van de mooiste en meest exclusieve sauna-, beauty- en wellnessresorts van Nederland, gelegen aan het prachtige meer van Bussloo (vlakbij Apeldoorn op de Veluwe). Een bezoek aan Thermen Bussloo staat garant voor een onvergetelijke belevenis. Voor uw totale ontspanning en een complete wellnessbeleving overnacht u luxueus in het naastgelegen Hotel Thermen Bussloo.

image005

image005

Sauna & Bodycare Apeldoorn: www.sauna-apeldoorn.com

“een stukje Finland in Apeldoorn…”

Aan de Heemradenlaan 104 ligt een stukje Finland. Goed bereikbaar, in de rustige stadswijk ‘de Maten’.
Een begrip in de wijde omgeving. Het karakteristieke fraaie pand met haar gemoedelijke, huiselijke uitstraling is in 1980 geheel van Fins grenenhout gebouwd.