browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

De seizoenen

Geniet van de seizoenen

Elk jaargetijde heeft zijn charme..

bungalow veluwe winter

De winter: lekker bij de kachel genieten van een boek. Of er op uit met een dikke jas. Sporen kijken van zwijn, hert, ree of das. Vooral als het gesneeuwd heeft is er veel in het bos te zien. De buizerd cirkelt over de enk en misschien ziet u een vos.

bungalow veluwe lente

Het voorjaar: alles loopt uit. Het frisse groen aan de bomen. De bloesem van de kers, krent of appelboom. De bermen komen tot leven. De paarden, schapen en geiten op de enk begroeten het voorjaar.

bungalow veluwe zomer

De zomer: genieten van de zon, mooie luchten  en de lange avonden. Het bos is lekker koel en de bosbessen kunnen in overvloed geplukt worden. De zwaluwen scheren over de enk en tegen de schemer nemen de vleermuizen bezit van de lucht.

bungalow veluwe herfst

De herfst: de bladeren gaan kleuren. De enk veranderd elke dag van kleur. Eikels, beukennootjes en kastanjes zijn er volop. In september kunt u de herten horen burlen.