browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Een dagje weg

Een heerlijk dagje genieten op de Veluwe

image014

Winkelstad Apeldoorn. Apeldoorn heeft een groot en gevarieerd winkelaanbod, diverse moderne winkelcentra en uitstekende horeca.

De bekende grote (mode)ketens en warenhuizen zijn aanwezig, maar ook mode, cadeauartikelen, speelgoed, interieur, luxe etenswaren winkels en zeker niet te vergeten de sfeervolle kleine ‘snuffelwinkeltjes’.
Even heerlijk ontspannen met een hapje en een drankje tijdens het winkelen kunt u in een gezellige brasserie, trendy lunchroom of op een zonnig terras.

image015

In de directe omgeving van de Finse bungalow in Beekbergen is veel te beleven. Beekbergen ligt iets ten zuiden van Apeldoorn. De omgeving met bossen en sprengen is ideaal voor wandel- en fietstochten.

image016

Op en rond de gezellige Dorpstraat vindt op donderdagavond in juli en augustus de traditionele Oud Veluwse Avondmarkt plaats.

image017   image018

Op het traject Apeldoorn-Dieren van de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij doet het station Beekbergen dienst als halte- en opstapplaats.

image019

De mooie omgeving is ideaal om te wandelen, paard te rijden, te fietsen en er op uit gaan. Lekker genieten van de natuur. Diverse wandelpaden komen langs de bungalow. O.a. het Marskramerpad en het Maarten van Rossumpad.

Fietsverhuur vindt u in het centrum van Beekbergen.

Het centrum van Beekbergen is op loopafstand van de vakantiebungalow.

image020

Paleis het Loo Apeldoorn. In het hart van Nederland, aan de rand van Apeldoorn, ligt het ruim 300 jaar oude Paleis Het Loo. Sinds 1984 is dit voormalige Koninklijk Paleis na een grondige restauratie opengesteld voor het publiek.

image021

Apenheul natuur van zo ver weg, zo dichtbij.  De Apenheul is de ongewoonste dierentuin van Nederland. De meeste dieren leven er namelijk gewoon vrij in het bos. Ze klimmen of vliegen boven u langs of zitten in eens voor uw neus. In 2005 heeft Apenheul een spectaculair nieuw gebied voor Berberapen en een nieuwe expositie over de voorouders van de mens geopend.

image022

Openlucht Museum. Arnhem.
Beleef uw eigen verleden,en maak een wonderlijke herinneringsreis in het meermalen bekroonde HollandRama.
’s Winters  is het écht winter in het museum. U kunt er dan schaatsen en in de gezellige kern van het museumpark geniet u van de warme sfeer van de koude winters uit vervlogen tijden.

image023

Dierenpark Wissel. Epe. Op Zoo Avontuur in Dierenpark Wissel!
Beleef de natuur van heel dichtbij en ontmoet bijzondere dieren tijdens uw ontdekkingstocht door Dierenpark Wissel. Na iedere bocht wacht een nieuwe verrassing, zo komt u oog in oog te staan met onder andere kleine panda’s, flamingo’s, witgezichtsaki’s en dwergnijlpaarden. 

image024

Nationale Park de Hoge Veluwe.
Met o.a. Museonder, Kröller-Müller Museum, Jachthuis St. Hubertus, enz.

image025

Kinderparadijs Malkenschoten Apeldoorn. www.kinderparadijsmalkenschoten.nl
Een gezellig speelpark voor het hele gezin!

image026

Zwembad Malkander Apeldoorn.
Is er het hele jaar voor iedereen die graag zwemt. Het zwembad is gericht op zwemplezier, gebruikersgemak en natuurlijk gezelligheid.

image027

Koningin Julianatoren Apeldoorn.
Het leukste familiepretpark van Nederland!

image028

Boschbad Apeldoorn.
Het grootste en mooiste openluchtbad van Nederland.

image029

Dolfinarium Harderwijk.
Shows en presentaties met zeeleeuwen, zeehonden, walrussen, bruinvissen en natuurlijk dolfijnen. Op het park is nog veel meer te beleven.

image030

Burgers Zoo Arnhem

image031 

Ouwehands Dierenpark Rhenen.

image032

Molen de Hoop. Klarenbeek.
Voor een zeer uitgebreid assortiment broodbakmixen, cakemixen en aanverwante artikelen.

De molen is op zaterdag geopend voor publiek van 09.00 uu tot 16.00 uur en
op afspraak kan er een rondleiding gegeven worden.

 image033

 Wildpark het Aardhuis.

Edelherten, wilde zwijnen en reeën in hun natuurlijke omgeving. Jachtchalet van Koning Willem III.

image034

De Bronkhorst.
De kleinste stad van Nederland. Eeuwenoud historisch plaatsje aan de IJssel. U kunt er met het pontje vanuit Brummen naar toe varen!

 image035

Recreatiegebied Bussloo.
Liefhebbers van water(-sport), strand, zonneweiden, zwemmen, vissen en golf kunnen hun hart ophalen bij recreatieplas Bussloo!

image036

Walibi, een te gek dagje uit.

  • SPIJKWEG 30
  • 8256 RJ BIDDINGHUIZEN
  • KVK: 39052874
  • KLANTENSERVICE WEBSHOP: 0348-558339

image037

image038

Suggesties? info@veluwevakantiebungalow.nl